Торта от памперси

  И щъркела долетя. Преди повече от два месеца получихме щастлива новина- на един наш колега му се роди момченце. Естествено, че щяхме да подарим нещо на малкия Филип, но не бяхме много сигурни от какво точно имат нужда. Но с Петя  (ако още не сте разбрали с сме сме колежки, така се намерихме) решихме да приготвим една малка изненада- торта от памперси. Добре, че вече имаше опит в това  (тортата от памперси на Петя ). Много бързо и импровизирано набавихме нужните материали. Закупихме един пакет памперси, коплект хавлии, три бодита, едно лигавниче, три чифта чорапки, една залагалка за чесане на зъбчетата, едно плюшено патенце и необходимите панделки за декориране. Избрахме цветовата гама на тортата да е жълто- синята... Интересна се получи темата - морска с патенца.
  И после сме захванахме за работа. Имаше малък инцидент с един скъсан ластик хихих, но малко по малко напредвахме. Не бяхме предвидили навреме картичката, та се наложи Петя да я направи импровизирано малко преди поднасянето на подаръка. Първо намери подходящи шаблони, след това на две на три и картичката беше готова.
  Гордия татко беше силно изненадан когато му я поднесохме. Радваме се, че успяхме да изненадаме приятно и щастливата майка...





Няма коментари:

Публикуване на коментар