Дървено влакче и още нещо...

      Нова година, нов късмет, Васильовден и един рожден ден... Рожденият ден на мъжа, който плени сърцето ми преди да го прегърна, преди дори да го видя...докато беше още в корема на майка си- моят племенник :)
      Чувствах се изключително гузна, защото този повод попадна в периода ми на черна дупка и липса на мотивация и вдъхновение. Учудващо обаче, картичката се получи много лесно и спонтанно. Бях в едно магазинче за крафт материали и го видях- перфораторът за картичката за Борко :) После идеята за нея се роди много бързо. Направата й беше голямо удоволствие.
       След няколко седмици посетих друг подобен магазин и тогава видях и влакчето. То просто седеше там, а идеята проблясна в съзнанието ми!!!
       Разбира се основният подарък беше друг, а това беше само капката творчество и късче от моето сърце....




   Може да се каже, че в момента целият свят на Борко е коли, влакове, мотори, самолети, багери, кранове, лодки, каски и пак коли и пак багери и пак кранове и пак влакове........ Ето защо, мисля че успях да го зарадвам :) :) :)


Ето така изглеждаше влакчето преди да го декорирам

















 





2 коментара:

  1. Подаракът е многооооо як! И подаръка, и картичката.... и цялостната идея! Много много вложен труд и любов! :* Бравоооо!

    ОтговорИзтриване