Подарък за любимият човек

    След рожденият ден на моя любим, имахме още по-сладък празник- празника на нашата любов :) Понякога е много трудно след толкова изминали празници и поводи да намериш подходящият подарък, отново. Благодаря на музата си! И този път не ме изостави :)
Реших да подготвя изненада може би с най- клишираният символ на една любов, сърце :)
Незнайно как, но в главата ми просто изплува образа на герлянд от сърца. Намерих си шаблони в интернет, разпечатах ги и ги изрязах. Вече си бях купила плат. Исках той да е червен и спечелих от тотото, защото той се оказа и на цветя. За такива цели много обичам да посещавам едни от типичните за България магазини за втора употреба. Някои от вас, може би просто не подозират какво богатство се крие в тях.
   И така вече всичко вкъщи беше налице, естествено и човекът за когото беше изненадата. Задачата още повече се усложнява когато живеете в едностаен апартамент :)
   Извадих шевната машина и изненада :) Понеже още не съм й свикнала коя програма и параметри на шева за какви платове са подходящи, то нервите ми бяха поласкани от вниманието, което им бе обърнато :) Така след час и нещо нацелих правилната комбинация. И нещата просто потръгнаха. Само да добавя, че за пълнеж на сърцата използвах вата, закупена от магазините за шивашки материали.
   Така след две вечери всички бройки бяха готови, естествено и след мрънкането, че шия до 23:30 часа, хихих.
   Точно на време, вчера рано, рано призори като една добра домакиня си прострях "прането". Добре, че имах едни дървени щипки за целта и добре, че и бройките бяха достатъчно.  Така преди събуждането на моят любим всичко беше готово.
...Толкова е хубаво, весело и уютно с тях, че не искам да ги махам преди коледната украса. Между другото, герлянда е подходящ както за Св. Валентин така и за Коледа :)
Ето и самото "пране"
































Няма коментари:

Публикуване на коментар