Дървено влакче и още нещо...

      Нова година, нов късмет, Васильовден и един рожден ден... Рожденият ден на мъжа, който плени сърцето ми преди да го прегърна, преди дори да го видя...докато беше още в корема на майка си- моят племенник :)
      Чувствах се изключително гузна, защото този повод попадна в периода ми на черна дупка и липса на мотивация и вдъхновение. Учудващо обаче, картичката се получи много лесно и спонтанно. Бях в едно магазинче за крафт материали и го видях- перфораторът за картичката за Борко :) После идеята за нея се роди много бързо. Направата й беше голямо удоволствие.
       След няколко седмици посетих друг подобен магазин и тогава видях и влакчето. То просто седеше там, а идеята проблясна в съзнанието ми!!!
       Разбира се основният подарък беше друг, а това беше само капката творчество и късче от моето сърце....




   Може да се каже, че в момента целият свят на Борко е коли, влакове, мотори, самолети, багери, кранове, лодки, каски и пак коли и пак багери и пак кранове и пак влакове........ Ето защо, мисля че успях да го зарадвам :) :) :)


Ето така изглеждаше влакчето преди да го декорирам

















 





Коледни картички

   Тази година в Lidl бяха пуснали много красиви коледни хартии и картони. Въпреки, че бях изпаднала в липса на вдъхновение и мотивация, много късно, но все пак направих няколко коледни картички...







Филцови играчки

  Тази година отново направих няколко филцови играчки. Елхички и къщички. Вторите са нов модел филцови играчки, които правя :) Сама си измислих модела и шаблона. Използвах отново синци- бели като сняг :)




Комплект колие и обеци в черно и сребристо

       Това е вариант на комплект колие и обеци в черно. Направих няколко такива :)




Глинени снежни човеци

    Миналата зима си бях купила коледни формички за курабийки. Използвах ги за да направя глинени играчки за елха. Тази година те бяха под формата на снежни човечета. След като изсъхнаха ги намазах с брокатен лак за нокти  в сребристо. Накрая им вързах по една коледна сатенена панделка, която си бях купила от Lidl.


Детски шноли

    За Коледните и новогодишни празници исках да направя  и подаря шнолички на две малки девойки- едната почти на 1 годинка, а втората почти на 2 годинки.
Реших да направя по две, като едната от тях да бъде тематично коледна :) Използвах сатенени панделки и копчета. Ето ги и самите те:






Мъжка картичка за рожден ден

  Ето още една мъжка картичка този път за рожден ден. Имам едно дизайнерско блокче в синята гама и исках да направя картичката от него. Много време въртях листите и пробвах различни комбинации. И все пак до самият край пак не знаех дали ще се получи добра комбинация.
  Какво мислите вие?