Бебешка лента (диадема) за глава

      Исках да направя подарък на една малка бамбина, хихихих. Отдавна имам желание да правя ленти за глава. Към вече закупеното боди наприх първата си такава. Вярно не е идеално изпълнена, но е направена с много, много обич :) 
Дано да се е харесала на родителите на бамбината и да й я сложат поне веднъж, хихих






Гривни

   Две гривни които направих, едната в червена, а другата бяло-синьо







Подарък ваучер

   Ето че отново дойде рожденият ден на една от най-добрите ми приятелки :) Тя е много специална за мен, защото с нея споделихме последните си години много близки. Усещам я като част от мен и когато сме далеч една от друга или не се чуваме известно време, изпитвам някаква празнина. Щастливка съм, че наред с всички любими хора край мен имам и нея за приятел :) Ето защо за подарък на най-специалният й ден исках да е нещо много лично и много нейно :)
    Реших да я изненадам с някоя глезотийка, за да се почувства тя много специална, а и да си почине. Направих един ваучер с указания за вида и мястото на случване на подаръка й. Благодарности на Ради за съдействието което ми оказа :)
    Към подаръка естествено имаше и картичка :)
















Гривна за мен :)

  След като направих гривните за подарък, реших да направя и на себе си такива защото много ми харесаха.









Подарък- гривни

   Една приятелка скоро имаше рожден ден. Много исках да й подготвя някаква изненада, защото досега никога не съм й правила :) Много добре се получи, защото се оказа, че ще се видим един ден преди рожденият й ден, хихихих.
  Почти в последния момент се справих с всички приготовления. Направих й 2 гривни. Едната бяла от естествени камъни, с едно малко ангелче. А другата с кръстче :) И двете са в златно, защото девойката носи злато :) А за декорацията на картичката ползвах малко помощни материали и инструменти на Петя.